keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Virkkaus ja tilpehööri.

Hurahdin reilu vuosi sitten virkkaamiseen. Se tuntui heti melko helpolta hommalta ja nyt on yli vuodessa tullut virkattua melkoisesti koreja, mattoja, harjoiteltu amigurumeja, pussukoita, heijastimia ja vaikka mitä! Osaa olen täällä esitellytkin, osa on ollut piiiitkään tuolla puolivalmiina. Usein surffailen uusia virkkausideoita ja sopivan löytyessä palan halusta kokeilla sitä heti - ja usein jää se edellinen homma puolitiehen. Nyt otin kuitenkin kaikki ontelokuteet tuohon isoon laatikkoon ihan tähän sohvan lähelle, että on pakko alkaa toteuttamaan ajatuksia todeksi, muuten ne "koristaa" olohuonettamme tuossa keskellä :)


Huomaamaton motivaattori eikö? ;)

Mutta sitten kolikon toinen puoli. Olen virkkausintoni kanssa ostanut ties millaisia oheistuotteita ja lopulta oli pakko ostaa niille jotkut kauniit säilytysrasiat. Naapurini ihana elämyskauppa Pienikamari täytti odotukseni jälleen kerran ja esittelen sieltä ostamani ihanuudet.

Ensin oli pieni salkku, missä oli kaikki mahdollinen.Ja josta karsin nyt kaikki muut pois paitsi koukut ja neulat.


Sitten lopuille (mm.napeille, erilaisille klipseille, tuttirenkaille, kulkusille, hand made-merkeille yms.) tilpehöörille ostin keskikokoisen vaaleansinisen hatturasian:Tuo sieni kyljessä on äärimmäisen viehättävä omaan silmääni,
 minulla kun on perintökalleutena puinen sienituoli...
Hatturasia on siis niinkin iso, että sinne menee pohjalle kaikki tilpehööri ja päälle tuo salkku koukuille ja lopuksi löysin vielä joskus lahjaksi saamani pienen peltisen rasian, mihin laitoin neulat.

Uskoisitteko jos kertoisin itsestäni sen, että minulla on äärettömän hyvä muisti. Ja se on pitkälti sen ansioita, että järjestelen niin pääni sisällä kuin kotonani asiat omille paikoilleen - ja usein vielä niin kauniisti kuin se on vaan mitenkään mahdollista! :)

Ei kommentteja: