keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Tyttöjen huoneen virkattu uusi matto ja iso kori.

Muistatteko motivaattorini, tuon kamalan ison kasan ontelokuteita ihan tuossa keskellä olohuonetta? Ilokseni voin kertoa, että pari asiaa on valmistunut, vaikkakin tekeillä oleva matto vessaan tuottaakin päänvaivaa... Tässä kuitenkin kuvia uusista töistäni! Ja nämä kuvat ovat sitten todella arkea ja silottelemattomia kuvia, uunituoreeltaan sellaisia kuin miltä tuolla neitien huoneessa nyt näyttää!


Pehmoleluja alkaa täällä meillä olla jo sen verran, että korilla piti olla sopivasti kokoa jos kaikki pehmot asustaisivat siellä. Tosin ne asustavat paljolti myös unikavereina sängyssä mutta silti. Yllä olevassa kuvassa kori vielä tekeillä, alla olevassa valmiina!


Sitten matto, jonka tein Virkkuri 1-kirjan Hexagon maton ohjeella. Kokoa matolla on n. 140cm ja väreinä pinkki sekä vaaleanpunainen ontelokude Paaposta klik! Kudetta meni n. 3,5kg yhteensä.
Vähän se vielä kiertää eikä viivat ole niin suoria, mutta pienellä venyttelyllä nekin saisi ojennukseen jos haluaisi. Kelpaa kuitenkin meille, tytöt olivat ainakin innoissaan uudesta matosta.

Mitä sitten kävi sille edelliselle klik!? Kyllästyin lopulta niihin väreihin, tai oikeastaan enimmäkseen tuohon lohenpunaiseen kuteeseen, joka ei tuntunut sopivan mihinkään muuhun. Pesin maton koneessa ja purkasin maton. Täytyy kertoa, että oli muuten sellaista hommaa, että toiste en kovin helpolla sellaista hommaa ala tekemään! Mutta nyt se on tehty ja saan uusiokäyttää purettuja kuteita tulevaan vessan mattoon joka onkin seuraava projektini!

Ei kommentteja: