lauantai 13. helmikuuta 2016

Lauantai.

Hei, mitä sinulle kuuluu?

Minulle kuuluu vähän flunssaa, pientä väsymystä ja kodin uudistusta. Tytöt lähtivät eilen toiseen kotiinsa. Toivat sieltä viikko takaperin flunssan tänne tullessaan ja sen tiimoilta ollaankin kaikki suurkulutettu nenäliinapaketti jos toinenkin. Kellään ei onneksi ole ollut kuumetta, mutta sitä räkää ja limaa senkin edestä. Itse vähän jännitin syksyn FESS-leikkauksen (klik!) jälkeen, että miltä tuntuu taas flunssailla, mutta oireet eivät ole olleen kovinkaan voimakkaat. Ajoittain muuten nenää vieläkin vähän särkee, mutta muuten kaikki on kunnossa.

Entäs se uudistus sitten? Muutama viikko takaperin istuin sohvalla ja katselin lopun kyllästyneenä meidän ruokaryhmää. Muistan, kuinka oikein suututti, että meillä on tuollainen aivan liian iso ja vanha, likainen ja kolhuinen ruokaryhmä tässä ihan kodin sydämessä. Puhisin itsekseni ja lopulta tein sen, mitä olin pitkään suunnitellut. Laitoin sen myyntiin. Mitä me muka sellaisella ruokaryhmällä tehtäisiin, jota kukaan ei oikeasti jaksa edes pyyhkiä jokaisen ruokailun jälkeen? Eikä kukaan jaksanut välittää tuliko siihen uusia kolhuja, kun edellisiä näkyi siellä ja täällä. Tuolien päälliset saivat jatkoaikaa, kun värjäsin ne valkoisesta tummanharmaaksi (klik!) mutta tuota koivulaminaattista pöytää ei korjannut enää mikään. Muuten niin valko-harmaa-mustaa olohuonettamme koristi viittä vaille kaatopaikalle kannettava ruokaryhmä. Onneksi toisen romu oli taas toisen aarre ja pöytäryhmä haettiin meiltä eilen.

Sinne meni! :)
Nyt olemme yli viikon aktiivisesti etsineet uutta pöytäryhmää. Ilokseni voin kertoa, että eilen tilasimme pöydän ja tänään aamulla kävimme tilaamassa tuolit! Kaikkien pitäisi saapua ensi viikolla. Haaveena on vielä mittatilata pöytään lasinen kansi, mutta sen voi tehdä vasta sitten kun pöytä on oikeasti kotona.

En malta odottaa!!! :)

Ei kommentteja: