torstai 7. tammikuuta 2016

Onnekasta vuotta 2016!

Hei hyvät ystävät!

Joulu on juhlittu ja uusi vuosi vastaanotettiin perheen kesken. Tietoisesti jätin puhelimen mökillä ja kotona ollessa vähemmälle käytölle ja keskityin pelkästään olemaan muutoin läsnä. Pelasimme lomalla paljon lautapelejä, ulkoilimme ja leikimme. Kävimme otattamassa koululaiselle korviin ensimmäiset reijät ja vietimme 1. hääpäiväämme. Ajattelin jouluaaton jälkeen, että palaan blogin ääreen sitten se tuntuu hyvältä ja siltähän se nyt tuntuu. Hyvältä taas uppoutua tähän kirjoittamiseen.

Paljon kivoja asioita on tapahtunut sisustuksessa, olen löytänyt kirppiksiltä löytöjä ja joulun punainen on siivottu laatikoihin seuraavaa joulua varten. Joulun ja uuden vuoden välinen viikko välipäivien jälkeen oli täynnä elämää: meillä oli 6/7 päivän aikana vieraita. Yökyläilijöitä sekä pikaisia piipahtajia että pitempiäkin istujoita. Kaikki olivat tervetulleita ja olipas mukava huomata, kuinka me molemmat mieheni kanssa pidämme siitä, että ihmisiä käy kylässä. Ei pelkästään siksi, että vieraiden kanssa viihtyy vaan myös siksi, että saimme käyttää monia eri astioitamme ja kattaa kunnolla pöydät notkuviksi. Siinä samassa tein ensimmäistä kertaa red velvet kakun, siitä postaus erikseen tulevaisuudessa! Ja tuo joululahjamme tiskikone... Onhan se nyt ihan eri asia kuin käsin tiskaaminen! :)

Pieni kriisi oli verhojen kanssa, mutta valitsin valkoiset punaisten tilalle koska vihdoin tuolla ulkona on lunta ja pimeys alkaa pikku hiljaa hellittämään. Pakkanen on paukkunut pari päivää lähellä -30 astetta ja kahtena peräkkäisenä päivänä on kaikki petivaatteet ulkoillut parvekkeella +10h tappaen toivottavasti mahdollisimman paljon pölypunkkeja. Olethan sinäkin käyttänyt pakkaset hyödyksi? Ajattelin vielä loppuviikosta kun pakkanen hellittää sulattaa pakastimenkin...

Virkkauksia on tullut lisää ja tuntuu, että aika ei ihan riitä siihen kaikkeen käsillä tekemiseen, mitä haluaisi saada aikaan. Ihan en ole vielä varma tuleeko tästä vuodesta 2016 se vuosi, kun minä opettelen kutomaan sukkia... Paljon on kuitenkin asioita ja ajatuksia mitä tässä taas voisi tehdä ja se tuntuu hyvältä.

Siinäpä ne kuulumiset! Pari viikkoa tässä on mennyt ja tuntuu ihan kuukausilta. Mitä teille kuuluu? Olisi kiva saada joku elonmerkki teiltä lukijoilta, näen kuitenkin kävijämääristä, että kyllä täällä joku käy näitä kirjoituksia lukemassa :)


Kuva otettu mökiltä aattoaamuna, jolloin pieni lumikerros peitti maan!

1 kommentti:

Harmaahapsi kirjoitti...

Kiva kun olet palannut "sorvin" ääreen. Pakkaspäiviä meilläkin ja hyvin on sisällä viihdytty leivinuunia lämmittäen.

Mukavaa talven jatkoa!