lauantai 14. marraskuuta 2015

DIY Virkattu nukenkantokoppa
Meillä nuorempi tyttö leikkii vielä paljon. Barbit ovat enimmäkseen vieneet neidin huomion, mutta leikkii hän vielä vähän kuitenkin omalla Nella-nukellaan. Näin Paapon blogista (klik!) aivan ihanan ohjeen virkattuun nukenkantokoppaan, minkä pohjalta omani virkkasin. (Ps! Paapon verkkokaupasta ostin yllä olevan handmade-merkin) Samanlaista tästä omasta versiostani ei tullut, koska lankani oli niin kintaalla että jouduin loppuvaiheessa toteamaan, että eihän se sittenkään riitä. Siinä sitten purkasin ja tein tästä tällaisen kopattoman (kuomuttoman) kopan. Kopasta sai vähän jämäkämmän kun kuteen sisään virkkasi tätä:Olisi voinut olla vaan vieläkin paksumpaa, kun tämä 4mm pyykkinaru, mutta ensi kertaan sitten se. Kannattaa silti laittaa vinkki korvan taakse, jos haluaa virkata jämäköitä koreja tms. tämä nimittäin toimii!

Nukenkopasta ei tullut ollenkaan symmetrinen, mutta lähes soikion muotoinen kuitenkin. Olen silti tyytyväinen, kivaltahan tuo näyttää ja toivotaan että neitikin tykkää kun joululahjaksi tämän saa :) Ja sain lähes kaikki nuo jämäkuteet virkattua joten jee siitäkin. 

Seuraava pikaprojekti on virkata pieni matto kaverin vessaan.

 ps. voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik! Muista myös merkitä ruksi Arjenkaunisnainen FB-sivun etusivin tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, niin näet kaikki blogin päivitykset heti omassa uutisvirrassasi. Jos tykkääjiä tulee seuraavaan merkkipaaluun eli 100 saakka, pistän pystyyn arvonnan!

pps. arjenkaunisnainen on myös Instagramissa, päivitän sinne kuvia omalta tililtäni, klik! (@reeamariia)

Ei kommentteja: