perjantai 16. lokakuuta 2015

Virkattu pussukka

Pari päivää tässä meni, mutta sain sen nyt valmiiksi. Virkkasin itselleni pienen pussukan, ihanan Prinsessajuttuja- blogin ohjeella (klik!) Ihan en tehnyt samanlaista, kuin mitä ohjeessa oli, mutta idea ja inspiraatio tuli sieltä. 


Lankana käytin Esito-virkkuulankaa 8/4 200g, mersenoitu puuvilla
Virkkuukoukun nro 2,5
Vetoketju 20cm
Handmade -merkki on hankittu PaapostaEikö olekin söpö?! Ja voi kuinka ihania nuo Handmade -merkit ovat, jotka ovat pieniä puisia merkkejä, jotka kertovat tämän työn olevan täysin käsintehty. Ongelmakohtia ei varsinaisesti ollut, paitsi tuo vetoketju!! En muista koska viimeksi olisin ommellut vetoketjua, mutta kolmannen ompelu kerran jälkeen päätin ryhtyä ompelemaan sen käsin (niin kuin Prinsessajutun Mirakin) ja lopulta se onnistui. Sormet syyhyää jo seuraavaan projektiin, joka liittyy valaisimen uudistamiseen!

ps. voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik! Muista myös merkitä ruksi Arjenkaunisnainen FB-sivun etusivin tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, niin näet kaikki blogin päivitykset heti omassa uutisvirrassasi. Jos tykkääjiä tulee seuraavaan merkkipaaluun eli 100 saakka, pistän pystyyn arvonnan!


pps. arjenkaunisnainen on myös Instagramissa, voit seurata minua myös siellä, klik!

Ei kommentteja: