torstai 15. lokakuuta 2015

Tilaukseni Paaposta.

Tuleva joulu siintää jo mielessäni. Olen kuin äitini, joka ostelee ensimmäiset joululahjat jo tammikuun alennusmyynneistä ja sitä kautta joulu ei ole minullekaan mikään erityinen stressin aihe. Ensimmäiset lahjat on ostettu jo pitkälti ennen kesää ja kesälomalla kiersimme tarkoituksella tätä tulevaa juhlaa ajatellen muutamia liikkeitä. En kuitenkaan halua paljastaa mitä aion tehdä, jotain käsitöihin se kuitenkin liittyy (tiedänhän, että siellä ruudun toisella puolella lukijoissa on sukulaisia ja ystäviä) :)

Tähän päivään tämä liittyy siten, että edellisenä viikonloppuna kun piti yrittää keksiä tekemistä, mitä voisi istuen tehdä ja mikä ei liiemmin rasita, pyörin netissä ja selailin käsityöblogeja. Sieltä tämäkin ajatus lähti! Tilasin Paapo-nimisestä nettikaupasta tarvikkeita, mitä käsitöihini ajattelin liittää.

Nahkainen Handmade-merkki,
14x50mm, 1,50€/kpl

Puinen Handmade-merkki,
eri värejä, 0,30€/kplVärikäs Handmade-nappi,
eri värejä, 0,70€/kpl
Palloklipsi, 0,90€/kpl
Tuttirengas 29mm, 1,00€/kpl
Puurengas 72mm, 1,20€/kpl
Puuhelmi, käsittelemätön,
47mm, 2,5mm reiällä, 5kpl/6€
Mitä näistä sitten tulee? Erilaiset Handmade-merkit tulevat tietysti koristamaan virkkauksiani, pyöreät klipsit ja renkaat tulevat virkkaamiini tuttinauhoihin (jos niitä saan aikaan, tämä on täysin uusi tuttavuus!), renkaista olisi tarkoitus kokeilla virkata helistimiä (apua!) ja viimeisenä pallot tulevat kokemaan värikylvyn ja pääsevät lähelle kattoa. 

Nämä ihanuudet ovat siis tilattu erittäin nopealla aikataululla (kiitos Paapo!) Paaposta. Paapo on Alajärveläinen pieni putiikki näpertelijöille ja heidän nettisivut löydät täältä, klik!

ps. voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik! Muista myös merkitä ruksi Arjenkaunisnainen FB-sivun etusivin tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, niin näet kaikki blogin päivitykset heti omassa uutisvirrassasi. Jos tykkääjiä tulee seuraavaan merkkipaaluun eli 100 saakka, pistän pystyyn arvonnan!

pps. arjenkaunisnainen on myös Instagramissa, klik!

Ei kommentteja: