torstai 22. lokakuuta 2015

Sairasloma loppuu + 32.

Tänään on 32. syntymäpäiväni. Lisäksi tämä on viimeinen sairaslomapäivä FESS-leikkauksen (klik!) jälkeen ja huomenna palaan töihin. Olo on ollut mitä mainioin - mitä nyt yksi viheliäinen afta hankaloittaa hiukan puhumista, mutta muuten kaikki on hyvin.

Toivuin leikkauksesta ihan ajallaan. Sairasloma tällaisten leikkausten jälkeen on 1-2 viikkoa. Minulla oli ontelot suht puhtaat ennen leikkausta, niin pärjäsin nenäsumutteiden ja särkylääkkeiden kanssa. Tuli sitä limaa-räkää-verta kuitenkin ihan kiitettävästi, että iloitsin puolentoista viikon kohdalla, että nenästä tulee enää pelkkää räkää. Sitten loppui sekin pikkuhiljaa. Pari päivää on pystynyt olla ilman särkylääkkeitä ja olo on oikeastaan leikkauksen suhteen mitä mainioin! Toivottavasti tämä leikkaus auttoi, eikä minun enää tarvitsisi koskaan sairastaa mitään ontelotulehdusta :)

Syntymäpäiväni sujui aika sateisissa merkeissä. Ei me ulkona paljoa oltu, koska aamupäivä meni Legoja rakentaessa. Sain mieheltäni tällaisen Limited Edition Lego-pakkauksen, meidän yhdestä lempisarjastamme:

The Big Bang Theory



Pari tuntia meni kevyesti, mutta mukavaa oli. Mies oli tilannut tämän paketin saksan ebaystä, näitä kun ei täältä suomesta saa. Meillä kaikki tykkää Legoista, pieninkin leikin muodossa. Hän kun tuli kotiin ja näki rakennetun "olohuoneen" alkoi hän leikkiä niillä välittömästi. Sitten sain leipoa ja illalla herkuteltiin. Loppuillasta pelattiin porukalla Afrikan tähteä ennen kuin tytöt laitettiin iltapalalta maate. 

Herkut näyttivät tänään tältä:


Kakku oli kolmen munan sokerikakkupohja vadelma-vaniljakreemillä, kondensoidulla kinuskilla sekä kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla.


Kuppikakut onnistuivat kohtalaisesti. Niihin rouhin mukaan pätkiksiä, mutta jotenkin taikina oli jo liian kovaa. Eli liikaa kuivia aineita suhteessa märkiin. Mutta oli ne syötäviä silti, puolet lautaselta katosi kun tuossa herkuteltiin. Päälle laitoin vielä jämät kondensoidusta kinuskista ja vaniljarahkasta. Aika löysältä tuo kreemi tuntui, mutta en halunnut laittaa siihen enää mukaan mitään, ettei tulisi ällömakeaa. 


Sain minä vielä monta leffalippua joiden siivittämänä varasin lauantaille liput Napapiirin sankarit 2:seen. Toivottavasti päästään sinne, on sitä sen verran kehuttu ja ensimmäinen leffa oli sen verran hyvä, että odotukset on korkealla :)

ps. voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik! Muista myös merkitä ruksi Arjenkaunisnainen FB-sivun etusivin tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, niin näet kaikki blogin päivitykset heti omassa uutisvirrassasi. Jos tykkääjiä tulee seuraavaan merkkipaaluun eli 100 saakka, pistän pystyyn arvonnan!

pps. arjenkaunisnainen on myös Instagramissa, voit seurata minua myös siellä, klik!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lues tää: http://www.lily.fi/blogit/lucky-road/isot-asiat-voi-olla-pienesta-kiinni

Suosittelen poskiontelovaivoihin :)

-Marianna