maanantai 31. elokuuta 2015

Mietteitä hiustenpesusta kotikonstein.

Kerroin, kuinka kokeilumielessä aloin pesemään hiuksiani kananmunan keltuaisella. (Voit lukea siitä täältä.) Olen nyt pessyt hiukseni neljästi peräkkäin keltuaisella ja tässä mietteitä siitä:

Plussat:
+ Pesu on alkanut onnistua, kun muistaa levittää keltuaista joka paikkaan. Myös latvoihin, jotka kuin lähes huomaamatta peseytyvät kun niitä pesee vaahtoavalla shamppoolla.
+ Pesun jälkeen hiukset kuivuvat todella nopeasti.
+ Pesun jälkeen hiukset narskuvat ja ovat todella ilmavat. Tätä keltuaispesua aion koittaa, kun seuraavan kerran minun täytyy laittaa hiuksia kiharalle. Normaalisti niin liukkaat hiukseni voisivat asettua paremmin kiharalle, kun ovat karheammat.
+ Vaaleat raitani tuntuvat kirkastuneen keltuaispesun avulla.

Miinukset:
- Pesun jälkeen hiukset tuntuvat todella takkuisilta.
- Pesun jälkeen tuntuu, että hiukset kaipaavat todellakin kosteutusta.
- Tuntuu kurjalta heittää valkuaiset pois, kun eihän niistä voi marenkia jokaisen pesun jälkeen tehdä. (Ohjeen löydät täältä.)

Yhteenveto:
Näin neljän pesun jälkeen en ole huomannut eroa hiusteni koostumukseen (paitsi heti pesun jälkeen).  Jatkanko? En ainakaan peräkkäisinä pesuina. Hiusten karheuden lisäämisen sijaan ajattelin seuraavaksi keskittyä kotikonstein kosteuttamaan hiuksiani mm.avokadolla. onko kenelläkään kokemuksia sellaisesta?

Ei kommentteja: