maanantai 22. kesäkuuta 2015

Olipa lämmin juhannus!

Olimme miehen kanssa kaksin liikenteessä, kun suuntasimme auton nokan kohti pohjanmaata torstaina jo hyvissä ajoin. Ajoimme ensin Kauhavalle, jossa pysähdyimme Kauhavan Lankavassa. Aivan ihana iso liike, missä on lankoja ja kuteita vaikka ja kuinka. Oli aikataulutettu sinne pääsy niin, että aikaa oli vain puoli tuntia, joten siinä ajassa piti tehdä nopeita päätöksiä. Tuleva joulu häämötti jo mielessäni ja sain hyvän idean lahjoja ajatellen plus ostin varastoon kimalteisia ontelokuteita. Ne olivat siellä selvästi edullisempi, kuin jälleenmyyjällään täällä meidän suunnalla. Lankavan sivuille pääset täältä, sieltä löydät ideoita ja ohjeita ja tietysti kauniita lankoja ja kuteita.

Ostamani ontelokuteet, jotka kimaltavat ihanasti! 
Ei kovin tarkka kuva, mutta ehkä siitä idean saa..

Siitä grillin kautta...


...mökille
Jossa sää hemmotteli meitä! Olin varautunut kylmään ja kosteaan ja inhottaviin itikoihin, mutta mitä vielä! Muutaman paukuran sain, mutta se siinä. Aurinko paistoi ja lämpöä oli ainakin se +18 astetta. Muutama rusketusraita ehdittiin siinä saada mitä yritän kaikin keinoin kyllä tänä kesänä välttää - on tullut poltettua nahkaa liiaksikin alkukesästä.

Oli minulla aikaa tietysti tehdä käsitöitäkin. Tein veljenlapsille muutaman pöllön, alla kaikista parhain yksilö unipöllö. Ihan omasta päästä keksitty ohje, täytyy hieman kehitellä sitä ja postata tänne. Pieni poika itse halusi sateenkaaren värisen pöllön ja valmiin tekeleen hänelle esiteltyäni tokaisi että "tuohon pitää tehdä vielä pinkillä ja violetilla jotain. Vaikka kädet ja sormet." Ehkä ensi kerralla :)


Kotimatkalla satoi vettä, mutta sehän ei estänyt herkuttelemasta!


Millainen juhannus Sinulla oli?

Ei kommentteja: