lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kuulumisia.

Kaunista lauantaista aamupäivää! Blogi on elänyt hiljaiseloa viime päivät hirveän kiireen vuoksi. Ensin otimme kirpparilta pöydän, joka vaati päivittäisen tavaroiden perkaamisen ja hinnoittelun ja kirpparilla käynnin. Oli se silti sen väärti, turhaa tavaraa lähti nurkista ja euroja tuli mukavasti. Kirppariviikon jälkeen tytöt olivat täällä ja päiväkotilaiselle sattui pieni haaveri.

Hän oli tulossa miehen kanssa päiväkotiin, istuen pyörän kyydissä tarakalla. Pieni ihminen ensimmäistä kertaa tarakalla ja tietysti hän jätti vasemman jalkansa pinnojen väliin! Jalkaan tuli ikävät nirhaumat, jalka mustui ja turposi. Lähdin käyttämään pikkuista lääkärissä eikä luita onneksi ollut murtunut. Olimme sen ja seuraavan päivän silti kotona, koska jalalla astuminen oli hankalaa. Torstain hän olikin minun kanssani päiväkodissa pienten ryhmässä, että pystyin tarkkailla hänen vointia. Päivä sujui normaalisti ja loppupäivästä hän jo juoksi ulkona isompienkin kanssa.

Kuva lääkäristä.

Eilen tytöt sitten lähtivätkin toiseen kotiinsa ja ovat siellä nyt seuraavat kaksi viikkoa normaalin yhden viikon sijaan. Se antoi hyvän syyn siivota tyttöjen huone sekä vaihtaa verhot, jotka ostin jo muutama viikko sitten Keskiseltä.


Verhot ovat Vallillan Hely Burn Out -nimiset ja niiden takana on paksut tumman harmaat pimennysverhot. Verhojen kuviointi päästää kauniisti tuon tumman harmaan läpi, joka sopii lähes täydellisesti virkkaamaani mattoon. Seuraava projekti sitten onkin tehdä tytöille päiväpeitot.

Verhojen kuviointi vielä lähempää.

Minusta verhot ovat aivan upeat ja sopisivat muuallekin asuntoomme. Mies totesi nyt aamulla, että hän pitää siitä, että minulla on aina joku ajatus tässä sisustuksessa. Että ensin tein tuon maton ja sitten löysin verhot, jotka täydentää kokonaisuutta. Pidän siitä, että mieheni on jollain tavalla mukana (ainakin auttamassa toteutuksessa ja sanomassa mielipiteensä) eikä tämä ole vain minun hommaani. Lisäksi pyrin tekemään sellaisia ostopäätöksiä, että ne sopivat muuallekin, kuin mihin ne ensisijaisesti on hommattu. Nämäkin verhot ihan varmasti vaihtavat paikkansa muuallekin asuntoon, harkitsin jo pitkään niitä tähän olohuoneeseen jossa on Vallilan Happy Home kankaasta ommellut verhot. Otin niistä kuvankin, mutta puhelimen varmuuskopiointi on jotenkin ihan kujalla, enkä saa sitä nyt tähän hätään.

Loppupäivä meneekin vierasta odotellessa! Vähän pitää vielä siivoilla ja käydä kaupassa koska miehen sisko on tulossa yökylään. Illalla on luvassa siis rentoa yhdessäoloa ja lautapelailua! 

Miten sinä vietät tämän lauantain ja mitä pidit tyttöjen uusista verhoista?

Ei kommentteja: