sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Eilisen fiiliksiä

Eilisen tunnelmat:


Kesään kuuluu mansikat. Viime vuonna en jostain kumman syystä ostanut niitä juurikaan pakkaseen talvea varten ja sitä olen monesti harmitellut. Tässä kuussa olen ostanut jo kolme kertaa, käyttäen mansikoita pääasiassa salaatissa. Eräs loistava tapa käyttää mansikoita on viipaloida niitä muutama kuohuviinin joukkoon. Ylemmässä kuvassa kuohuviini on Fresitaa ja alemmassa NVY, passionhedelmäkuohari. Eilinen oli lisäksi lämmin päivä, vaikkakin pilvinen ja osittain sateinen, mutta kyllä sieltä jostain tuli se tunne, että nyt on kesä.


Eilen illalla pelattiin Afrikan tähteä Retkikunnat lisäosan kanssa. Itselläni peli meni niin huonosti, että keskityin lähinnä juomaan kuoharia :) Afrikan tähti on mukava peli ja Retkikunnat tuo siihen kaivattua lisää, mutta se on pelinä vähän sellainen, että jos siinä alkaa mennä huonosti, niin siitä on vaikea nousta. Kolmannen vuoroni jälkeen rahat olivat kaikki menneet, en saanut yhtään retkivarusteita (joiden avulla pelissä pärjää) ja vastoinkäymiset kohtasivat. Pelin loppumetreillä peli kävi mielenkiintoiseksi, kun mieheni löysi Afrikan tähden ja me kälyn kanssa sitä molemmat häneltä ryöstämään. Onnistuinkin ryöstämään ja olin voittaa koko pelin, mutta harmikseni vaaditun 4 silmäluvun sijaan (että olisin päässyt kotiin ja voittanut pelin) sainkin 3. Käly tuli ja ryösti tähden ja voitti pelin :) Pidän kyllä periaatteessa kaikista lautapeleistä ja siitä ajatuksesta, että vietetään iltaa yhdessä jutellen ja pelaillen lautapelejä. Sen jälkeen lähdettiin vähän ulkoilemaan.


Kello oli tuossa vaiheessa noin 23 ja aurinko vasta laski. Mies ja käly heittivät yhden pienen radan frisbeegolfia ja minä hätistelin hyttysiä ympäriltäni.


Siitä kävellen satamaan, missä istuimme muutaman tunnin lämpimässä kesäyössä. Kylmän viileän laskeuduttua yllemme lähdimme kotiin, mistä kaikki kolme heräsivät tänä aamuna vasta puolilta päivin. Kesäyö, hyvä seura ja aamulla sai nukkua pitkään. Näitä lisää!

Ei kommentteja: