tiistai 19. toukokuuta 2015

Virkattu kori korivaunuun.

Onko joukossa joku muukin, joka on innostunut virkkaamisesta? Minä hurahdin siihen hommaan täysin viime syksynä. Muutenkin olen löytänyt tämän käsillä tekemisen ihan uudella tavalla löydettyäni tuon elämäni mieheni. Kai se on tätä jatkuvaa sisustusvimmaa ja/tai pesän rakennusta, mitä kaikki nämä muutokset parin vuoden sisällä on minussa aikaan saanut. Mutta virkkaus. Voi että on raivostuttavaa, kun jälki ei aina ole sitä samaa, mitä ohjeessa tai ajatuksissa sanotaan. Ja sitten sitä riemun määrää, kun onnistuu! Se on ihanaa. Nähdä omin silmin omin kätösin tehtyä arjen piristäjää. 

Olen tuskaillut, kun meillä on kylppärin nurkassa pieni korivaunu. Tiedäthän, sellainen korivaunu, missä on pyörät alla. Tämä on neliön mallinen, hiukan pienempi kuin sellainen suorakaiteen muotoinen. Noh, tämä korivaunu on siis aina - siis AINA - ihan hyrskyn myrskyn jäljiltä. Se on se paikka kylppärissä, mihin aina jätetään kaikki tavarat. Päätin virkata siihen korit, jospa se innoittaisi meidät pitämään tavarat paikoillaan. Ensimmäisen sain ihan juuri valmiiksi. Tässä tuoreeltaan kuvat:Koristeeksi löysin huopaisen sydämen, joita ostin viime kesänä kirpparilta pussitolkulla. Ajattelin laittaa kaikkiin koreihin eri väriset sydämet! Taidanpa aloittaa toisen korin heti, pyykit kun pyörii koneessa ja mies virittelee tuolla iltapalaa. Laitan ohjeen seuraavan korin valmistuttua.

Mitäs pidät?

2 kommenttia:

Meillä Hos oss kirjoitti...

Hei, hieno kori! Itse jäin koukkuun virkkaamiseen nyt menneenä talvena. Jos jonkun väristä ja kokoista koria on tullut virkattua.

Mukavaa kevään jatkoa, Annette

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! Itse en osaa tehdä mitään käsitöitä mutta ihailen kyllä muiden aikaansaannoksia. Meillä vessassa vanha lipasto ja sen päälle ostin rottinkikorit johon voi tavarat laittaa "nätisti" esille. Ympäri kotia on ripoteltu Luhta Home -koreja. Niillä on helppo pitää järjestystä yllä.