tiistai 7. huhtikuuta 2015

Rauhallinen pääsiäinen & tikkupullat

Se olis jo huhtikuun toinen viikko ja pääsiäinen on juhlittu. Meillä se sujui oikein rauhallisesti mökillä lautapelaten, kodassa istuen ja paljussa lilluen. Kyllä siellä metsän siimeksessä meren rannalla mieli lepää, vaikka sitä ei tekisikään yhtään mitään järkevää. Oleilua perheen kesken vaan. Minä kun olen etelä-pohjanmaalta kotoisin, kaipaan lakeuksille aina vähän väliä. En minä sinne muuttaisi, mutta kyllä sitä sielu tuntee olevansa kotona siellä, vaikka täällä keski-suomessa asutaankin. Siellä on tilaa olla ja hengittää :)

Tytöt lähtivät pitkänä perjantaina toiseen kotiinsa, mutta kyllä meillä sitä ennen kasa pääsiäissuklaita syötiin...


Oli ihanaa, kun koululainen toi ensimmäiset koulussa tehdyt pääsiäiskoristeet kotiin, ne menevät säilöön laatikkoon, missä ne säilyvät ensi pääsiäiseen ja siitä eteenpäin...

Mökillä kuitenkin tutustuin ensimmäistä kertaa tikkupulliin. Käly teki pullataikinan ja sitä sitten kieritettiin tikkuun ja ei kun paistamaan nuotiolle. Ei tämä ihan kärsimättömän - minun - hommaa ollut, mutta hyviä ne oli! Tässä muutama erittäin tummanpuhuva kuva, kodassa kun oltiin pienen valon lisäksi ihana nuotion kajastus.
Rauhallista alkanutta viikkoa! 
Vaikka koko ihminen lepäsi mökillä, viime yö meni valvoessa ja sängyssä pyörien eli tänään ollaan murun kanssa ihan vaan kahdestaan!

Ei kommentteja: