torstai 9. huhtikuuta 2015

Keväiset muumikulhot

Joku aika sitten hurahdin muumikulhoihin. Niitä olin muutaman ostanut sieltä ja täältä sekä saanut lahjaksi, mutta jotenkin en ole kokenut, että niitä tarvisin. No, nyt vuoden uusiperheenarkea viettäen olen todennut, että ne ihanat kulhot ovat oikein käytännöllisiä ja kauniita. Tytöt syövät puurot ja murot niistä sekä karkkikulhoina ne ovat verrattomia. Dippailussakin käteviä! Muumit elävät meillä arkea meidän kanssamme!

Tässä kuvia kevään mukeistamme ja samaan sarjaan kuuluvista kulhoista, mitä onkin kahta lukuunottamatta kaikki jo! 

Niiskuneiti (vaaleanpunainen) 2013-

Muumipeikko (vaaleansininen) 2013-

Mymmeli 2008-

Nuuskamuikkunen 2002-2014

Nipsu (turkoosi) 2008-

Hosuli 2010-

Mymmelin äiti 2012-

Tiuhti ja viuhti 2005-

Hemuli 2004-2013

Niiskuneiti (Niiskuneiti ja aarrearkku) 1999-2012

Tuu-Tikki 2006-

Siinäpä ne! Tuo keltainen Niiskuneiti on poistunut muutama vuosi sitten tuotannosta, eli sitä saakin etsiä kirppareilta. Tuu-Tikkia saa vielä kaupasta, mutta jostain syystä sitä ei ole paljoa näkynyt viime aikoina, liekö tuo niin suosikki monelle olekaan... 

Ajatus tästä kulho-inventaariosta lähti siitä, kun mietin tulevaa kesää ja sitä, kuinka juuri vaihdoin talven mukit näihin keväisiin mukeihin ja kuinka pian saa vaihtaa ne taas kesäisiin! Kauhulla ajattelin, että kuinka moni kesän muki on jo tuotannosta poistuneita eli eihän meillä ole niihin kulhoja! Eilen illalla otin kaapista muumilaatikkoni ja huokaisin helpotuksesta. Kesä on lähes turvattu, muutama poistunut kummittelee mielessä, mutta sopivan tullessa vastaan ostan.

Mikä on sinun suosikkisi näistä keväisistä mukeista? Itse pidän kovastikin Hemulista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin eilen blogisi ja nyt olen yrittänyt ahmien sitä lukea.

Minun ehdotin suosikkini on Mymmeli. Olen sellainen muumimamma ja muumiperheen äiti. Kodissa asuu jos jonkinlaista ihmistä eli aikamoinen muumitalo meillä on.

Rm H kirjoitti...

Kiitos Muumimamma! Lueskelin sinun blogiasi myös ja pienen pintaraapauksen jälkeen toivon kotiisi oikein ihania keväisiä ja kesäisiä päiviä, iloa ja valoa! Luen sitä paremmalla ajalla enemmän!