sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Onni on uusi sohva!

Jihuu, sohva tuli perjantaina! Vanha on paloina tyttöjen huoneessa, odottaa hakijaa keskiviikkoon. Tämä koko projekti meni niin sujuvasti ja nopealla tahdilla, että on parina päivänä pitänyt oikein pysähtyä sijoilleen ja katsoa ympärilleen. Vanha sohva lähtee ja uusi tulee tilalle. Olohuone saa uutta ilmettä ja ennen kaikkea yhtenäistä ilmettä muuhun tilaan verrattuna. Yleisilme on selvästi kääntynyt ennen joulua harmaaksi ja siihen yhdistettäviin väreihin, mutta kaikkihan sopii harmaan kaverina!

Perjantaina siis uusi sohva oli haettavissa. Minä (taas) sairaana kotona sain viestin mieheltäni, että sohvan saa hakea ja siitähän se mieli virkistyi. Ennen uutta sohvaa roudasimme vanhan paloina tyttöjen huoneeseen säilöön pariksi päiväksi ja sohvan alta paljastui ihana määrä johtoja! Nuo sisustuksellisesti 
kauhistuttavat, mutta elämiselle välttämättömät johdot. Tähänkin on kuulemma tulossa muutos, kun mies tilasi uudet laitteet meidän Elisa viihteeseen, jotka saapuu ensi viikolla.. Ihan en vielä tiedä, miten meidän elämä tästä muuttuu, mutta radikaalisti luulisin! ;)


Perhe O pääsi apuun ja miehet hakivat ja kantoivat sohvan kotiin.


Samana iltana otettu kuva alla, suurien tunteiden kanssa. Miten pieni se onkin (verrattuna kaksi kertaa suurempaan divaaniin) ja miten paljon tilaa tuleekin ikkunan alle. Kuinka saan nyt kukat aseteltua valoon ikkunan alle (kun siinä ei ole divaaniosaa peittämässä ikkunoita), miten tässä istutaan ja onpas tämä napakka!


Tänä aamuna sain otettua kuvia enemmänkin. Ensimmäisenä lastasin kaikki sohvatyynyt sohvalle. Pitääkö siinä muka kenenkään mahtua istumaan?Vanha sohva oli niin rähjäinen, että joko tein tai ostin siihen sohvatyynyjä. Ne ovat valloittaneet mieheni, joka haluaisi säilyttää lähes jokaisen tällä uudellakin sohvalla (koska kaikilla on oma käyttötarkoituksensa), mutta kyllä me nyt muutaman laitamme säilöön. Ei niitä poiskaan halua heittää, koska ajatuksena on löytää vielä nojatuoli tms. sohvan kaveriksi ja siihenhän voi taas laittaa tyynyjä. Nämä kuitenkin jätimme:Mitäs pidätte?

Ps. blogilla on nyt oma Instagram-tili, jonne päivittelen kuvia ja tiedot uusista postauksista, käy seuraamassa: arjenkaunisnainen tai reeamariia


Ei kommentteja: