tiistai 13. tammikuuta 2015

Arvonnan tulos.

Kiitos kaikille arvontaan osallistujille. Erityiskiitos teille, jotka muutamalla sanalla kommentoitte blogiin liittyen! Osallistujia oli yhteensä 24. Kommentoitte tänne (kun vihdoin sain kommenttiosuuden lisättyä tuonne alas!), facebookin sekä instagramin kautta. Lähiaikoina on tulossa muutoksia: blogi saa omat facebook- sekä instagram-tilit, joten tervetuloa seuraamaan myös siellä.

Osallistujat:


Palkinto on Tove 100 juhlavuoden kunniaksi valmistetty purkki, koko S. Niitä valmistettiin kolmea kokoa (S, M ja L) ja ne soveltuvat mielestäni sisustukseen sekä pikkutavaran säilytykseen. Ne eivät sovellu juurikaan elintarvikkeiden säilöntään, koska mustan kannen ominaisuus on haju, joka tarttuu elintarvikkeisiin. Jos sinulla on kikka kolmonen, millä saat kannen hajusta pois, ilmianna itsesi! Minä en ole löytänyt konstia, joten nämä ovat minulla käytössä sisustuksessa.


Arvonnan voittaja: (virallinen valvoja sekä onnetar uuni tuore aviomieheni)


ONNEA KARIINA! Arvasit karkkien määräksi 245kpl, oikea vastaus oli 474kpl ja voit uskoa, että puolet on jo syöty ;) Otatko yhteyttä minuun, niin saan osoitteen ja saat tuota pikaa paketin kotiisi.

Kiitos kaikille osallistujille!

Ei kommentteja: