keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukku 23, joululahjat.

Joululahjat.

Tänään ollaan siivottu, kiitos pikkupakkasen joka täällä paukkui, mies ja tytöt vei matot ja petivaatteet pihalle ja sain siivottua muuten. Ihana talvinen päivä!
Kävimme myös lähikaupassa, jonka aikana TONTTU oli käynyt! Kirjeessään tonttu kertoi, että ei jaksanut kantaa kaikkia lahjoja mökille (mihin koululainen totesi: ei nämä olisi autoon mahtunutkaan!) joten tonttu toi ne tänne kotiin ja muutaman paketin mökillekin. Tytöt olivat ihmeissään, miten ja mistä vaiheessa tonttu kävi?! Hauskaa oli myös se, että ompelin ne joulusäkit kaikille mistä lahjat oli ja siinä kun pohdittiin kenelle mikäkin säkki kuuluu, koululainen sanoi haluavansa punaisen, pienempi valkoisen ja me tapeltiin sitten jäljelle jääneestä mustasta ja harmaasta  Arvaukset menivät täysin oikein, hyvä me!
Lahjat avattiin vauhdilla, vähän vierestä hirvitti katsoa kuinka paketti kerrallaan aukesi ja edellisen sisältö melkein lensi kaaressa sivuun. Koululainen oli jotenkin kovasti ihmeissään siitä, kuinka tonttu toi sitä ja tätä vaikka hän ei niitä ollenkaan toivonut. Hauskaahan se oli lasten iloa katsoa, mutta oli ne omatkin paketit mieluisia. Huomenna aamulla ajo Seinäjoelle jouluruualle ja siitä mökille pariksi päiväksi. Ihanaa!

Ps.mun suosikkilahja: lampaantalja Tallinnan joulumarkkinoilta. Paksu ja lämmin kuin mikä! Kiitos rakas T ❤

Ei kommentteja: