maanantai 15. joulukuuta 2014

Luukku 15, koottu piparkakkutalo.

Koottu piparkakkutalo!!

Tässä se on!! Oon niin innoissani, en ole oikeasti eläessäni tehnyt itse piparkakkutaloa ja nyt on into niin piukeena, että voisin hakea valmistaikinan ja alkaa leipomaan uutta taloa. Mutta ei, tämän päivän askare on nostaa esiin vanha ja uskollinen ompelukone ja saada aikaan jotain jouluista! 

Mutta tässä se on!Tein siis talon postikorttia apunani käyttäen, eli katto oli postikortin kokoinen ja seinät vähän pienemmät. Katto olisi saanut kyllä olla reilusti isompi, ehkä jopa kaksi kertaa postikortti ja seinät sitten postikortin, mutta ensi kerralla sitten. Tämä lähtee jouluksi eteläpohjanmaalle, siihen asti on pidettävä näpit kurissa!

Vaihdoin myös jouluiset Marimekon Tamburiini verhot olohuoneeseen, meistä ne on tosi kauniit eikä yhtään niin kirkkaan punaiset kaiken harmaan ja valkoisen keskellä, mitä voisi kuvitella.Miten teillä valmistaudutaan jouluun? Tämä on minulle ensimmäinen joulu tyttöjen kanssa, kun ovat vuorotellen äidillään joulun niin tämä on The Joulu meille, jolloin luodaan miehen kanssa meidän perheen omia perinteitä.

Ps. Ihan pian saa rauhoittua joulunviettoon, hurjan nopeasti menee aika!!