perjantai 10. lokakuuta 2014

Kevyt perjantain aloitus!

Sarkasmia. Tästä oli kevyys kaukana.

Aloitin 2h sitten perkaamaan viime kuun kuitteja. Päätimme mieheni kanssa ottaa selvää mihin kaikkeen meidän rahat meneekään ja laadimme syyskuulle budjetin. Tietysti sinä kuukautena tuli ajankohtaiseksi myös tehdä suurempia hankintoja sekä pitää autoa useita viikkoja huollossa. Säästimme ainakin bensoissa syyskuussa! Tänä aamupäivänä otin itseäni niskasta kiinni ja ladoin kuitit viikottain läjiin.

Päätelmät:
* Ruokaan menee tuhottomasti rahaa. Meillä vielä lisäksi ulkonasyömiseen 
* Minun muumiharrastukseni vei tässä kuussa n.200€. Kaappiin. Muutin rahani posliiniksi ja laitoin sen kaappiin. Pieni kriisi nyt tästä. En suinkaan joka kk tuhlaa tällaisia summia esineisiin, mutta silti. Kauhistuin vähän. Vaikka onhan ne kauniita ❤
* Kuinka helposti sitä kuluukaan ylimääräiseen, kun ei suunnittele asioita. Tiedäthän, heräteostoksia. Meidän tapauksessa kylläkin heräteostoksiin ihan ruokakaupassa. Kun joku asia on alennuksessa. Tässä on meidän petrattava, koska let's face it. Meillä on ihan riittävästi ja ylikin.
* Vaatteisiin ei mennyt juurikaan (kenkiin tms.) mikä on ilahduttava muutos minussa. En kiertele enää sillä ajatuksella, että TARVIIN sitä ja tätä, vaan kiertelen siksi, että löytäisin edullisemman vaihtoehdon.
Ehdottomasti täytyy kyllä myöntää (pikaisten sähköpostiviestien välityksellä) että jatkamme tätä.
Haluamme olla enemmän TIETOISIA valinnoistamme. Koska kuitit, ne eivät valehtele. Muisti se vasta puhuukin palturia! 
Kivaa perjantaita kaikille! Meillä on suuntana Napapiiri iltasella ystävien kanssa 

Ei kommentteja: