keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Sateinen Keskiviikko

Tänään on ollut melkoinen ostospäivä. Aloitin aamuni kiertämällä kaksi paikallista kirpputoria, joista tein kun teinkin löytöjä! Tytöille yleensä puhun aarteista  Löysin Minna Immosen Arabialle suunnittelemat (n.20x30cm) taulut (2kpl, alehinnoin!), nuoremmalle lähes käyttämättömät Viking-talvikengät, parit housut molemmille tytöille, ihan uuden syystakin miehelle (oli puoleen hintaan!) ja Arabian Hetkiä sarjan mukin. Totaalisen onnistunut reissu! Joskus kun ei löydä yhtikäs mitään...

Toinen suuntani oli kenkäkauppaan. Eilen kiersin kaksi eri ketjun liikettä, joista toivoin löytäväni uudet kengät syksyisin ilmoihin. Sen sijaan, että minä mitään olisin löytänyt, löytyi miehelleni kengät ja kahdet farkut! Minä vaan kokeilin kuolaamiani Vagabondin nahkaisia nilkkureita, mutta ilmeisesti joku maanantai oli ollut Vagabondinkin työntekijöillä, koska kaikissa jäljellä olevissa kolmissa pareissa toisen kengän pohjallinen oli liimattu vähän niin ja näin! Enhän minä viallista kenkää osta!

Joten asiasta myyjiä infottuani, katosi muutamat parit kassan taakse reklamaatioon. Onneksi varastossa oli yksi pari, joka oli priimaa! Lisäksi pohdimme eilen mieheni kanssa, että täytyisi olla molemmilla kolmet kengät syksylle/talvelle. Ettei käy niin kuin allekirjoittaneelle, että kaksi vuotta sitten ostamani Vagabondit on palvellut ainoina kenkinä niin hyvin, että tänään ne pohjat irtonaisina pääsee kenkien hautuumaalle uusien tieltä. Kolmet siksi, että yhdet joka-säälle-sopivat on töissä (kumppareiden lisäksi), toiset vähän paremmat ja kolmannet siltä väliltä. Tiedäthän, pikaiseen kauppareissuun tai roskiksella käymiseen.

Siispä. Saanen esitellä! Uskolliset Kuomat odottaa pakkasia, sen aikaa täällä rännässä, tuulessa ja kylmässä palvelevat Vagabondit & Vikingit!Ei kommentteja: