sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pieni pala brunssia

Sunnuntai! Mikä ihana syy nukkua pitkään, olla yöpaidassa sohvalla ja tehdä brunssia. Tänä aamuna teimme pikaisesti vuohenjuustoleipiä, minkä ohjeen aion jakaa teille vuohenjuustonystävät.

Kaapista löytynein raaka-ainein:
Öljyä
Parmesan-juustoa
Tuoretta basilikaa
Puolikas lime

Sekoita yllä olevat blenderillä tasaiseksi massaksi.
Aineita laitoin sillai mutu-tuntumalla, niin että seos on tasaista...

Ihanan vihreää!
Leikkaa leivästä paloja (meillä leipänä ciabattaa) ja laita ne uunipellille.
Päälle seosta (itse käytin pullasutia) ja päälle ohuita vuohenjuustokiekkoja.


Päälle heitimme vielä auringonkukan siemeniä!


Uuniin 175 astetta ja noin vartti. 
Kannattaa tarkkailla, että leipä ei kovetu, mutta että juusto sulaa.

VALMIIT!!


Meillä asteet oli vähän korkeammat (200 astetta), joten leipä ehti paistua ihanan rapeaksi, mutta juusto ei saanut kaunista pintaa, mutta se oli tarpeeksi sulaa sulaakseen suussa. Nam!


Ihanaa sunnuntaita kaikille! 
Meillä alkaa pienimuotoinen siivoushetki, yhdessä puuhastelu on vaan kaikista parasta!