tiistai 1. maaliskuuta 2016

Popcorn ei sovi tuolinpäälliseksi.

Minulla on tässä muutamakin projekti meneillään, suurimpana kuitenkin saada kaikki kuteet tuosta monen kilon painoisesta kasasta virkattua. Päätin virkata niistä sitten vaikka mattoja jos en muuta keksi! Mattoina niitä on mukavampi säilöä ja siirrellä kuin antaa olla tuossa vain pöly keräämässä.

Ostin vuodenvaihteessa mustaa ja valkoista nailonkudetta ja innokkaana ajattelin, että minähän teen niistä sitten uusien pinnatuolien päälle tuolinpäälliset. Tänään googlettelin ja löysin ihanan kuvan popcorn-matosta (klik!), josta intoutuneena otin koukun käteeni ja aloitin hommat. Valmista tuli melko nopeastikin kunnes vastaan tuli mutta.
Siitä tuli mieheni mukaan liian kukkamainen sekä liian muhkurainen, että siinä voisi istua. Minun takapuoleni alla se oli ihan hyvä, pehmeämpi kuin istua pelkällä puulla! Ei tuntunut muhkut liian muhkuilta. Olen tässä nyt hetken (yhden vanhan Greyn anatomia jakson verran) pohtinut miten tästä jatkan ja täytynee siis jatkaa ja tehdä siitä matto. Yhtään en tiedä mihin! Täytyy sitten pohtia uudestaan niiden tuolinpäällisten kohtaloa. On tätä - nailonkudetta ja popcorn-ohjeella - silti hauska virkata ja saa tälle kokoakin tulla vielä reilusti, onhan tuota nailonkudetta vielä varmaan 1,5kg jäljellä ;)

Ps. alkuperäisestä ohjeesta poiketen virkkasin popcorn-osaan vain kolme pylvästä ohjeen neljän pylvään sijaan. Jos joku tätä sillä silmällä katsoo, että tekisi itsekin, niin suosittelen vierailemaan alkuperäisen ohjeen sivuilla, jossa popcornit ovat enemmän esillä kuin tässä minun tekeleessäni :)

Ei kommentteja: