torstai 25. helmikuuta 2016

Uusi ruokapöytä ja pinnatuolit.

Muistatko, kun kerroin että kotiimme on tulossa pieni uudistus, klik!? Kauan tuskailemani ruokailuryhmä meni silloin vaihtoon ja toissailtana saapui tuolien lisäksi myös pöytä kotiimme. Jee! 
Tässä se nyt on!Pöytä on Sotkan korkeakiiltoinen ICE-pöytä, 140x80cm. Tilasimme sen verkkokaupasta ja toimitusaika oli 2 viikkoa. Alkoi jo hermot kyllä mennä, kun piti viritellä meidät neljä syömään ties minkälaisille ratkaisuille (mm.istuimme lattialla ja söimme rahin päällä tai tuolit saatuamme söimme Ikea Expedit neliön päällä...) ja siksi olin superonnellinen kun vihdoin tuli viesti, että pöytä on haettavissa. Tämä pöytä on neljälle hengelle oikein sopivan kokoinen. Ajattelimme, että pöytä ei ole kuitenkaan niin pieni, etteikö päihin saisi tarvittaessa laitettua vielä tuolit kun iltaa on istumassa useampi ihminen. Pidän tässä pöydässä siitä, että se on niin vitivalkoinen ja kiiltävä. Yllätyksenä tuli kuitenkin se, kuinka liukas pöydän pinta on! Tuollainen poppana pysyy hyvin paikoillaan, mutta eipäs pysynytkään Vallilan Persikka-kaitaliina (klik!) lainkaan. Liukui sen minkä ehti :) Ajatuksena on kuitenkin vielä jossain vaiheessa mittatilata pöydän päälle lasikansi pöytää suojaamaan.

Tuolit saapuivat noin viikossa. Ostimme ne ystävänpäivän aikaan Kodin1:stä saamillamme -40% alelapuilla. Ne ovat Anno Perniö-merkkiset kumipuusta valmistetut mattamustat pinnatuolit. Lisätietoja tuoleista löydät Kodin1:n sivuilta, klik! Toinen tuolivaihtoehtomme oli saman merkkinen Anno pinnatuoli, mutta siinä oli selkänoja hieman matalampi ja siinä on kaarevat käsinojat, klik! Käsinojalliset pinnatuolit olivat myös niin ihanat, että jälkeenpäin ajattelimme tässä kevään aikana tilata niitä vielä parikin näiden korkeaselkäisten lisäksi, lähinnä extraamaan tuolitarpeita vieraiden käydessä plus toinen niistä sopisi mahtavasti mustan sähköpianon kaveriksi tähän olohuoneeseen.


Ja nyt viime vuonna lokakuussa uudistamani kattovalaisin (klik!) sopii ruokaryhmän päälle kuin nenä päähän!


Ja kaiken tämän päälle, tilasin vuodenvaihteessa Paaposta (klik!) mustaa ja valkoista nailonkudetta useamman kilon. Rullat ovat odottaneet sopivaa hetkeä ja nyt sormet syyhyää virkkaamaan niistä penkinpäälliset pinnatuoleille :)

Mitäs pidät? Minä olen jopa niin rakastunut uuteen pöytäryhmään, että sanoinkin miehelleni, että tästä lähtien myös aikuiset syö iltapalansa pöydän ääressä. Joka muuten on nautittu videotykin edessä rahilla, kun tytöt ovat jo sikeässä unessa :) Se on paljon se!

Ei kommentteja: