maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukku 21. Valo, valo ja valo!

Elämme vuoden pimeintä aikaa. Ulkona on mustaa ja märkää. Ikkunoihin on ilmestynyt jo pitkin syksyn erilaisia valoja ja tässä esittelyyn viimeisimmät hankinnat. Olimme viime viikolla mieheni kanssa kaupoilla, kun silmiini osui kyltti: jouluvalot -40%. Olihan sinne käveltävä ja mukaan tarttui yhtä sun toista..

Ensimmäinen hankintani oli kaksi tällaista isoa Sirius sydäntä (64cm). Toinen pääsi heti ikkunalle, mutta toiselle ei löytynytkään tästä asunnosta paikkaa. Toivottavasti löytyy sitten seuraavasti, niin ihana tämä on. Kunnollista kuvaa en saanut, joten kuva paketista mielikuvaa antamaan:


Sitten ostimme joulukuuseemme valot. Ostimme viime tai sitä edellisenä vuonna latvaan hopean kimaltavan tähden joka on aivan ihana - lukuunottamatta sitä seikkaa, että mitkään valot eivät sovi sen kanssa yhteen. Latvatähden valot olivat ledit jotain valkoisen ja lämpimän valkoisen väliltä. Aivan mahdoton tehtävä siis on ollut löytää siihen sopivia valoja! Minä kun sain päähäni, että valojen täytyy olla latvassa saman väriset kuin kuusessakin... Ja nyt mieheni keksi siihen ratkaisun. Ostimme kahdet samanlaiset 40 ledin valot ja mieheni nikkaroi ne latvatähteen ja kuuseen. Tältä näyttää nyt meidän kuusi


Lopuksi ostin myös sellaisen 20 ledin valojohdon, missä on muovisia kristalleja mukana. En oikein tiennyt mihin se tulisi, mutta koska se oli lähes ilmainen ja siinä, niin ostin sen. Perjantaina kävin korttelin päässä ihanassa sisustusliikkeessä ja käsiini osui tällainen rautalankainen sydän


Siitä se ajatus lähti ja tällaisen sain aikaan, kun kieputin kristallivalot sydämeen kiinni...
Nyt on talo niin täynnä erilaisia valoja, että jos kaikkia pitää kerrallaan päällä voi luulla olevansa lähes ulkomailla! Kunnes avaa silmät ja katsoo ulos ja huomaa tulleensa huijatuksi. Ei siis kannata avata silmiä! :)

Ei kommentteja: