lauantai 15. elokuuta 2015

Lauantai

Tänään oli kiva päivä. Aamulla nukuttiin pitkään miehen kanssa ja aamupala syötiin sohvalla. Minä virkkasin samalla kun katsoimme sarjoja. Lounaalle lähdimme vasta klo14 ja päätimme syödä sen ulkona.


Lounaaksi söimme salaatit, minä halloumilla ja mies vuohenjuustolla. Ei ollakaan tajuttu, kuinka hyvin paholaisen hillo sopii salaatin kaveriksi! Suosittelen kokeilemaan.

Lounaan jälkeen lähdimme ystäväni luokse poimimaan marjoja. Kuulumiset tuli vaihdettua punaviinimarjapuskan äärellä, samalla kun mies poiki vadelmia. Tässä saalis.


Tarkoitus oli päästä myös mustikkaan, mutta koska nukuimme pitkään ja viivyttelimme päivän alkua sohvalla, emme sinne saakka päässeet. Ehkä huomenna. Marjojen luota lähdimme kauppaan, jonka antimina mies teki meille pizzat.


Minä pidän kana-, ananas- ja aurajuustopizzasta. Tähän emme laittaneet tavallista juustoa lainkaan ja pizzoista tuli melko kuivia, mitä ei ehkä olekaan tajunnut ennemmin. Pizzan jälkeen oli aika juoda hieman kuohuvaa!


Rakastan Fresitaa!! Lisään siihen usein myös marjoja, tällä kertaa tänään kerättyjä vadelmia. Nams! Pullollinen meni kahdestaan niin että humpsahti. Sitten on aika esitellä tämän päivän virkkaukset:


Virkkasin pieniä sydämiä. En tiedä vielä mihin ne tulevat, mutta kunhan kokeilin uutta. Toivottavasti saan ohjeen pian tännekin, jos jotakuta kiinnostaa kokeilla virkata omia. Ystäväni ehdotti, että tekisin pienemmästä pyyhekoukkuja. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla!

Loppuilta täällä menee sohvalla miehen kainalossa. Saatamme pelata jonkun lautapelin tai katsoa leffan. Ihan sama, kunhan saan olla tässä lähellä. Kivaa lauantai-iltaa sinullekin! :)

Ei kommentteja: