sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viirilippunauha.

En varsinaisesti seuraa muita blogeja, mutta huomaan silti ajautuvani muutamille sivustoille aina uudestaan siinä toivossa, että sieltä löytyy uusia inspiraatioita virkkaukseen. Kaiken maailman hienot pöllöt, ponit ja korit odottavat vielä minua, koska viimeisin ihastukseni oli nämä herkulliset Novitan Miami lankojen värit:


Olin aikeissa ostaa hempeää vaaleanpunaista sekä harmaata, mutta niitä en ole mistään nyt tähän hätään täältä keskisuomesta löytänyt. Jos joku tietää, missä niitä on tai mistä voi tilata (Novitan omilta sivuilta oli loppu!) niin vinkatkaa. Ja sukulaiset huom! Pitäkää silmät auki Tampereen ja pohjanmaan seuduilla ;)

Päädyin kuitenkin näihin melko vahvoihin väreihin, koska ostimme viime kesällä Nizzasta ne valopallot, jotka ovat samaa värimaailmaa. 

Pallot ovat La Case de cousin Paulin valopalloja, jotka ostimme eräästä liikkeestä Nizzasta vanhasta kaupungista. Koko liike oli täynnä eri värisiä palloja, joista sai valita värit mielensä mukaan ja tehdä oma combonsa. Jos kävisimme siellä uudestaan, ostaisin tällä kertaa hempeät roosan ja valkoisen värisävyt höystettynä hopealla. 


Viirejä kuitenkin muodostuu sitä mukaa, kun tässä sohvalla niitä istahtaa tekemään. Aikaa yhteen menee noin tunti. Aloitan virkkaamisen tekemällä 30+1 ketjusilmukkaa ja vähennän joka kierroksella yhden ja käännän joka kierroksen välissä työn ja jatkan toiselta puolelta. Sen jälkeen viimeistelen reunat ja osaan teen valkoiset kehykset.Saas nähdä mistä nämä saavat paikkansa! Valopallot ovat nyt säilössä, kun karsin kevätauringon tieltä lamppuja varastoon. Ehkä nämä päätyvät lastenhuoneeseen tai tähän olohuoneeseen kaikkien iloksi! Tekemisen ilo on tässä kaikkein kivointa, vaikka tässä onkin keskeneräisiä töitä jo pari kertynyt... :)

Ei kommentteja: