maanantai 11. elokuuta 2014

Aloitus

Mietin pitkään, että haluaisin aloittaa blogin kirjoittamisen. Seuraan itse muutamaa blogia aktiivisesti ja kateellisena katson ideoita ihanista sisustusideoista ja kauniista tavallisen elämän arjen iloista ja jossain vaiheessa uuden puhelimen myötä ajatus kasvoi tähän pisteeseen. Omaan blogiin. Haaveena hommata kunnollinen kamera, mutta tähän hätään Nexukseni kamera riittänee.

Hei! Olen siis Reea 30-vee ja asun Jyväskylässä. Asun keskustassa avomieheni sekä vuoroviikoin kerrallaan hänen kahden tyttären kanssa. Olen keräilijä sekä aloitteleva sisustaja. Kohokohdaksi muodostui eräskin ilta reilu vuosi sitten, kun yksin asuessani siivosin. Olen pienestä pitäen vaihtanut huoneeseeni järjestystä muutaman viikon välein ja tämä tapa ei ole kasvanut minusta ulos. Niinpä siinä istuin keittiön pöydän ääressä ja katsoin yksiöni olohuone/alkovi-makuuhuonettani ja totesin, että kirsikkapuun väriset kalusteeni eivät enää miellytä silmää. Josko ne olivat koskaan miellyttäneet minun silmää, mutta kun muutin aikoinaan pois vanhempieni kodista, sain kalusteet lahjaksi. Tein päätöksen koittaa onneani ja laitoin kaikki (tv-taso, senkki ja kaksi kirjahyllyä) myyntiin nettiin ja parin tunnin päästä ilmoitukseni julkaisemisesta puhelimeni soi ja tavarat haettiin samalla viikolla. Ah sitä ihanuutta, kun kaikki tavarat oli lattialla ja saatoin miettiä, mitä sitten haluan. Siitä lähtien tavarat ovat sopineet toisiinsa. Entinen sekameteli vaihtui kokonaisuudeksi. Vähän kuin elämäni muutenkin yli vuosi sitten. Yksinäisyys vaihtui parisuhteeseen monen vuoden jälkeen ja elämä sai tarkoituksensa. 

Olen myös intohimoinen kuppikakkujen ystävä, rakastan leipomista muutenkin. Ruoanlaitto on vahvuuksiani, joskin ideat loppuvat samaan aikaan kun kärsivällisyys. Onneksi mieheni on rauhallinen kaveri, joka tietää mitä tehdä, kun räjähdän. Siivoan mielelläni ja asun siistissä kodissa. Unelmoin pienistä asioista, arjen jutuista. Sujuvasta arjesta, hyvästä parisuhteesta ja tasapainoisesta elämästä. Tämä on siis blogi tästä kaikesta. Minusta.

Ei kommentteja: