keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukku 9. Tunnelmat pöydän päältä.

Joulu tekee kovasti tuloaan. Ei sitä kuuluisaa joulufiilistä ole vielä täysin saavutettu, luulen sen johtuvan tuosta ulkona vallitsevasta säästä. Mutta kuusi on koristeltu ja piparit paistettu. Aarikan pieniä tonttuja on ilmestynyt sinne ja tänne, kalenterin luukut availtu päivittäin. Jouluverhot on vaihdettu ja iltaisin täällä valaisee useat pienet kynttilät.

Pidän kovasti meidän kodistamme. Punainen sopii tähän valko-harmaaseen värimaailmaan, mitä täällä meillä on. Otin vähän kuvia yhdestä pöydästä, mihin olen kerännyt paljon jouluisia asioita. Joku voisi sanoa, että less is more, mutta minä sanon päinvastoin! More is more ;)Pöydällä on Iittalan Mariskooleja (klik!), kivituikkuja, kastehelmeä sekä Pentikin possu. Punaista, kirkasta ja mattaa.


Ollaan yritetty miettiä jotain hyvää vitsiä, jossa olisi possu, lumiakka sekä tonttu. Ei olla keksitty, tuleeko sinulle mieleen? Vinkkaa!


Ristomatti Ratian Muurlalle suunnittelema takka-tuikku. 
Löytö tämän vuoden joulumarkkinoilta!Inkeri Leivon Lumiakka vuodelta 2010.


Aarikan pieni onkitonttu.


Ja uusin keräilykohteeni: Minna Immosen purkkeja vuodelta 2006.
(Vasemmalta: Sydänpipari, Kranssi, Omena, Joulusydän ja taas Sydänpipari)

Mitäs sanot? Olisiko less is more vai onko sopivasti more is more?

TYKKÄÄ MINUSTA FACBOOKISSA klik!
SEURAA INSTAGRAMISSA @reeamariia klik!

1 kommentti:

Harmaahapsi kirjoitti...

More is more! Teillä on todella kaunista ja jouluista. Jouluna saa olla vähän enemmän koristeita esillä vaikka välillä itsestänikin tuntuu että vähempi riittäisi. Varsinkin tonttujen suhteen mietin välillä lukumäärää mutta enkeleitä ei ole koskaan liikaa.