maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukalenterin luukku 7. Päiväkotilaisen kuvaus.

Viime vuonna päiväkotilaisesta otettiin aivan mahtavia päiväkotikuvia. Liekö asialla jotain tekemistä sen kanssa, että valokuvaaja ei ollut perinteinen koulu- tai päiväkotikuvaaja vaan ihan oikea ammattivalokuvaaja. En tarkoita, etteikö koulu- tai päiväkotikuvaajat olisi ammattivalokuvaajia, mutta tämä viime vuotinen kuvaaja ottaa pääosin ammatikseen muitakin kuvia, kuin pelkkää päiväkotikeikkaa.

Viime vuonna päiväkotikuvat olivat siis tällaisia:


eli aivan ihania! Neiti sai silloin(kin) itse valita mekkonsa ja näyttihän hän nyt ihan oikealta keijulta tai pieneltä prinsessalta. Vähän eroa tavallisiin kuviin, missä lapsi vaan istuu.. 

Tänä vuonna neiti sai taas valita omat vaatteet. Pitkään hän väänsi, että haluaa tämän saman valkoisen mekon, mutta päädyimme kuitenkin tähän:


Lisänä hennon vaaleanpunainen bolero, että viikonloppuna laitetut leikkitatskat ei näy :) Bolero oli kuitenkin neidin makuun liian liikkuva. Siinä kun ei ollut mitään klipsiä tms. millä sen saisi lukittua pysymään paikoillaan. Pelkäsimme, että se on kuvassa ihan vinksin vonksin joten aloin illalla ompelemaan siihen nepparia. Sain nepparin ommeltua ja neiti kokeili irrottaa sitä itse sellaisella voimalla, että melkein koko bolero repesi. Totesin tämän huonoksi ideaksi ja keksin toimivamman:Ompelin napit molemmille puolille ja virkkasin siihen väliin pienen kaistaleen, joka pitää nyt boleron paikoillaan. Olisin halunnut vielä virkata pienen sydämen, kukan tai rusetin kaistaleen päälle, mutta ehkä se olisi ollut liikaa kun neidin mekossa on kuitenkin ruusuja heti tuon boleron alapuolella sitten.

Vähän pohdin kuitenkin, että mitä sitä neiti laittaisi päälleen. Kuvaus ei ole mikään vakava asia, että pitäisi olla ykköset päällä, mutta muistaen vielä nuo viime vuotiset ihanat kuvat halusin tietysti jotain kaunista neidille. Annoin kuitenkin hänen lopulta itsensä päättää - sen verran ohjeistaen, että viime vuotista valkoista ei ole hyvä laittaa uudestaan... Olisiko tälläkään ollut viime kädessä merkitystä, tuskinpa. Mutta neiti oli oikein tyytyväinen saadessaan laittaa jalkaansa lempisukkahousut, jotka on valkoiset ja niissä on pikkejä sydämiä tuon ruusumekon kanssa. On se vaan niin, että pienet tytöt tykkäävät kaikesta prinsessamaisesta ja olihan tämä asukokonaisuus taas sitä! 

TYKKÄÄ MINUSTA FACEBOOKISSA klik!
SEURAA INSTAGRAMISSA @reeamariia klik!

Ei kommentteja: