maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pari fiilistelykuvaa meidän eteisestä

Meidän eteinen on käytävänmallinen, jonka varrella on wc, tyttöjen huone, meidän huone ja päässä keittiö. Viimeksi kun siivottiin T:n kanssa, niin otin muutaman fiilistelykuvan, koska eteinen jos joku kerää tavaroita ja ulkoa tulevaa likaa. Varsinkin tyttöviikoilla tuntuu, että eteinen räjähtää käsiin, kun kenkiä on parit parit lisää, ulkovaatteita on enemmän ja ihan sitä likaakin tulee ulkoa enemmän.Käytävällä on kaksi tähtimattoa, kooltaan 80x150cm. Matot ovat helppohoitoiset, pelkkä imurointi on tähän asti pitänyt ne puhtaana. Materiaalista en tiedä, jotain kovaa polyesteria veikkaisin.


Eteisessä on myös Ikean Hemnes-lipasto, jossa kolmessa alimmassa laatikossa on tällä hetkellä rukkasia, lapasia, pipoja ja villasukkia. Käytävällä on myös kaksi kahden kaapin kokonaisuutta, toisessa siivouskaappi ja likapyykkikorit sekä toisessa miehen henkarivaatteet ja sekalaisia kansioita ja tavaroita. Niissä vetimet ovat ihan standardimalliset valkoiset, jotka haluaisin vaihtaa rosterisiin, mutta ehkä sitten seuraavaan kotiin.Uusi pöllötaulu pääsi lipaston päälle siksi aikaa, että löydän ajatuksissani olevan kirjahyllykön tytöille.. Tykkään myös, että lipastoilla on jotain vihreää, vaikkakaan en yhtään tiedä mikä tuo kasvi on ja miten sitä hoidetaan. Satunnaisesti sitä kastelen ja tuossahan tuo on.

Käytävän varrella on myös muutamia tauluja.
Taulut ovat matkanneet minun kanssani pitkän matkan ja päätyivät tähän. Ne ovat julisteita Picasson tauluista, mutta niiden nimiä en valitettavasti tiedä. Minua on aina miellyttänyt värit, joita näissä on. Likainen sininen yhdistettynä harmaaseen ja muihin tummiin väreihin, vaikkakaan ei suoranaisesti mustaan.

Pieni yksityiskohta, jonka mieheni halusi tytöille mukaansa heidän lapsuudenkodistaan:


Lisäksi käytävän päässä ennen keittiöä meillä on neliöhyllyn päällä tekemäni paperinaruvalo. Pidän siitä, että tuon yksilön sain täydellisen pyöreäksi ja valot tasaisesti ripustettua.

Yksi suosikeistani on Iittalan Vitriinit, joita minulla on muutamia. Niiden sisällä säilytän lähes pelkästään vain korujani.
Kokonaiskuvaa en eteisestä tuona päivänä muistanut ottaa, pelkkiä yksityiskohtia vaan. Pidän siitä, että saan pienillä yksityiskohdilla muutettua paikan luonnetta. Pidän rauhallisesta ja osin pelkistetystä tunnelmasta, mikä on kylläkin vaikeasti saavutettavissa ainakin eteisessä, jossa tosiaan asustaa niin monta eri tavaraa. Aina kuitenkin siivouksen jälkeen on tosi hyvä fiilis ja tahtoisi, että se säilyisi, mutta eihän se olisi arkea - ainakaan lapsiperheen, jos tavarat olisi aina paikoillaan :)

Kivaa alkanutta viikkoa Sinulle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm näyttäis vähä Aloe vera kasvilta :) https://marialonnqvist.wordpress.com/2012/05/08/aloe-vera-rakkautta/

t. Mimmi ;)

Rm H kirjoitti...

TOTTA! Kiitos! Olenkin vähän pohtinut, että onkohan tuo ihan jo lopussa koko kasvi, mutta hyvinhän tuo näyttää täällä viihtyvän :) Saiskohan tuosta tehtyä Pina Coladaa... ;)