lauantai 13. joulukuuta 2014

Luukku 12, to do.

To do.

Sekalainen lista asioita ja ajatuksia, jotka haluan ehtiä hoitaa ennen kuin rauhoitun joulunviettoon, eli ensi viikko aikaa!

- Viisi joululahjaa on vielä puoliksi tehty tai kokonaan tekemättä
- Käynti kangaskauppassa, olen yrittänyt etsiä valkoisia juuttipusseja, mihin laitan jokaisen lahjat, mutta en ole löytänyt tai niitä ei ole olemassakaan. Päätin tehdä ne itse, jos löydän sopivan harmaan kankaan.
- En olisi ikinä uskonut, että tämän joulun väreiksi itselleni muodostui punainen, valkoinen ja harmaa/hopea *. 

* Tästä syystä kuusi sai kokonaan myös uudet värit.

- Meillä tonttu tuo lahjat myös tyttöjen tärkeille leluille, Milo-nallelle ja Nella-nukelle.
- Joulutervehdykset on lähetetty suomeen, muutama miehen puolen amerikan sukulainen saa vielä omansa lähteväksi alkuviikosta. Postiin siis ruuhkajonoihin!
- Tekemättömiä tai puoliksi tekemättömiä paketteja lukuunottamatta paketointia on enää vaan pari pakettia. Onneksi.
- Tänä vuonna tytöt tulevat saamaan ennätysmäärän lahjoja. Tämä siksi, että olen rakentanut meidän pesää niin ahkerasti tässä viime kuukaisina, että olen myynyt suurimman osan heidän vauva-ajan leluistaan ja nyt on heidän aika saada uusia.
- Jouluverhot on vaihdettava olkkariin vielä. Tuo kuusen takana näkyvä roosan värinen kappa ei oikein sovi nyt tähän tunnelmaan.
- Töihin lupasin suunnitella keskiviikoksi jouluisen nukketeatterin lapsille!
- Töistä täytyykin pikkuhiljaa tuoda tavaroita joulun ajaksi kotiin pesuun ja asianmukaiseen säilytykseen.
- Ensi viikon torstaina on sitten kesän jälkeen parturi, mikä on aivan ihanaa. Oma luottoparturini jäi mammalomalle joulukuun alussa, joten nyt menen katsastamaan hänen työtoveriaan.
- Ensi viikolla on myös vanhemman tytön joulujuhla koululla.
- Lisäksi keskiviikkona meidät on kutsuttu kylään.
- Torstaille taisi olla myös liput uuteen Hobitti-elokuvaan.
- Ensi viikolla on myös viimeinen viikko opiskelijani kanssa töissä, hänelle pitääkin keksiä joku pieni muistaminen myös!
- Perjantaina on työporukan kesken pikkujoulut!

Tähän laitan pisteen. Kovasti tuossa on hommaa ja varmasti puolet ainakin unohtui matkalla, mutta kalenteri auttaa ja asioiden jäsentäminen päässä toimivaksi yhtälöksi. Minä rakastan puuhastelua, kaikkea tätä pientä ja ihanaa järjestämistä ja laittamista. Joskus tuntuu, että unet on vähäiset ja ajan pysäyttämiselle olisi todellakin tarvetta, mutta tämä on tätä minun elämääni. Täytyy pysyä liikkeessä, että mieli pysyy skarppina!